petak, 11. svibnja 2007.

Dosta mi je Blog.hr-a

Razocarana sam.
Jako.
Jucer sam napisala dugi post na Blog.hr s pregrsht slika. S obzirom da na sajtu ne mogu postavit slike s svog PC, a i max velicina slike je par stotina piksla - ja svaku sliku moram upload preko treceg posluzitelja i kode kopirati na svoj blog. I tako, nakon sat vremena pritisnem ja gumb "objavi" i iduci tren samo bijeli ekran s objashnjenjem strpanim u (cini mi se) dvije recenice. Neplanirani remont jednog od posluzitelja. Pokushajte kasnije.
A post s slikama? Sve nestalo.
Bezveze.....Pola posta sam spasila, ostatak - nema!
Nakon shto su zbog gleshaka nestalajali postovi i komentari, nakon shto sam zbog njihovih problema tisucu puta morala trazit novi password - nekako sam se umorila. Nije dosta shto se bezobrazno ocekuje nakon svakog kiksa da MI, Blogeri, ispravljamo njihove propuste i greshke, vec se i svaka greshka razvodnjava tako shto oni sami sebe tapshaju po ramenu uvjeravajuci nas kako se moglo desiti svima. Hm. Dosta mi je toga.
Eto, promijenila sam adresu u RL, sada mijenjam i virtualnu adresu. :D Moji dragi blogeri ostaju moji dragi blogeri.

A svi koji svrate: dobrodoshli na blog mish misho! :) Sve je isto, samo sam prezime promijenila. ;)

4 komentara:

mish misho kaže...

Samo da provjerim kako radi i ovo s komentarima. :)

jja kaže...

Samo da te pozdravim i zakljucim kako je njemacki jako slican tvom domicilnom jeziku ;-)

mish misho kaže...

:) Pozdrav. Da, jako je slican. Za sad nisam mijenjala postavke, pa sam primijetila da je sve na Nizozemskom tek nakon tvog komentara. :D Valjda sam jucer bila isuvishe uzbudjena da bi primijetila. :)

jja kaže...

Ovaj ona M. sam ja - jja. Ne znam zasto pise M? Ali neka ostane.