petak, 22. lipnja 2007.

Opet 2 mjeseca bez posla....


Broj komentara: 10:

Anonimno kaže...

Pa ako je radi školskih praznika lijepo se odmori, uživaj u hobbyjima, šeći ili bicikliraj po nasipima, malo na sunce na pješčane dine ... a ako je radi otkaza, želim ti da što prije nađeš novi posao :hug:

Goce kaže...

Potpisujem bodulku!
:-)

Anonimno kaže...

a ne znam zasto su 2 mjeseca bez posla ali hocu reci da se dobro financijski drzis. Niti mi se cini da tvoj zivotni stil pati zbog toga. Da ja ne primam placu dva mjeseca bome bi morali stegnuti remen, mozda ni odmora ne bi bilo.

mish misho kaže...

@bodulka: Nije otkaz (srecom :)) ). Shkolski praznici su, ali bez primanja. A potraga za poslom je kod mene zivotna konstanta. :)
@goce: Hvala!
@jja: Uf, znam ja samo dobro rasporediti, to ti je to. Nekome je bitno voziti dobro auto, a nekom drugom otici na fin godishnji odmor. Pogadjash shto je moj izbor, jel da? :D BG ima dobra primanja, necemo biti gladni, ali stres je uzasan.

incoknito kaže...

pokusaj da na to gledas sa pozitivne strane: svima nama je odmor potreban i stoga slobodne dane pokusaj kvalitetno provesti. ako si ok sa organizacijom onda znas da za lijepe trenutke cesto nije potrebno mnogo. pozdrav!

Anonimno kaže...

Bori se protiv stresa pisanjem na blogu, lijepo za tipkovnicu i kreni s "Crticama iz Nizozemske"...lol

Anonimno kaže...

Nakon što si ostavila komentar kod mene, baš lijepo što nam je i odlaganje liječničkih pregleda zajedničko ... da samo znaš koliko meni treba da se nagovorim, ginića sam preživjela sad me čeka zubar u Hrvatskoj, već se unaprijed pilim svim strahovima...

Anonimno kaže...

Takav ti je zivot nas umjetnika.

Anonimno kaže...

Zelim tri ugodne praznike!

Anonimno kaže...
Administrator je uklonio komentar.