ponedjeljak, 16. srpnja 2007.

Produktivna depra

Jako sam loshe volje bila zadnjih dana. PMS, bolan trbuh, hormoni koji su me izludjivali s jako cudnim emocijama: tugom i bezvoljnjoshtju.

Ipak sam se trudila ne gnjaviti druge ljude s tim, znam da je prolazno i nakon 74 sata sam opet svoja. No jucer mi je izmaklo kontroli: nisam bila u stanju pomaknuti se, frendica Dzuboks me nazvala s juga i opet sam imala emocionalno-verbalnu diareju....

Najgore mi je shto je zenska trenutno u zbilja loshijoj situaciji od moje i umjesto da ja nju tjeshim - josh ju opterecavam svojim glupostima.....Sinoc mi nakon razgovora shalje SMS: "Nadam se da znash da na mene uvijek mozesh racunati ako ti treba pomoc bilo koje vrste.". Draga moja Dzuboks....Lijep osjecaj je imati takvog prijateja. Plakala sam duuuuuggoooo....Hormoni.

Danas su mi oci nadute, gornji kapci su poput balona: prozirni. Cijelo tijelo mi je napuhnuto. Pijem puno vode i kave, a jela sam sendvic od posoljenog avokada i razovog kruha. Veceras jedemo rizoto s rijecnim racitjima. Valjda cu splasnuti.

I dalje sam u potrazi za poslom. Trazim administracijsku funkcijicu, nishta ozbiljno i prezahtijevno, za minimalac, na 3 dana. U ovoj drzavi je za zenu mojih godina, obrazovanja i porijekla to skoro pa nemoguca misija. Ali ja ne odustajem.

Pregledajuci fakature naishla sam na brdo gluposti. Tako na poznatom znanstvenom institutu traze "reprezentativnog cistaca". "Smisao za humor" je broj jedan karakteristika u opisu funkcije administrativnog radnika u jednoj fabrici motora.

Stigla mi je i knjizica s informacijama o startanju sopstvene firme. Trenutno ju citam i trebala bi startati u devetom mjesecu.

Neki dan sam kupila fimo mase i pravila si kuglice iz ciste dosade. Napravila dvije ogrlice. Jednu sam poklonila svojoj ucenici Gigi, a druga - evo je na mom vratu. Jako je opushtajuce. I tu staje prica. ;))







Kuglice na kontrastnoj podlozi (buketitj crvenih cvjetova sam dobila od jedne sedmogodishnje Julije, moje ucenice).




Pletem. Vesta od konca je sva u krivo. :D Spojila sam rukave i ramena, te sve raspeglala, ali moram josh jedan komad isplesti i ubaciti s prednje strane. Mislim da ce to biti gotovo do kraja ovog mjeseca. Izgledat ce jako "moderno". :D Spashava ga to shto lijepo pada i prijanja uz tijelo na strateshkim mjestima i sve u svemu: dobro mi stoji. ;) Po prvi put cu heklati obrub. Kupila sam drvenu (bambus) iglicu, sad josh pronaci mustru i nauciti heklati. :D Drzite palceve.



Potaknuta bloshkim pletiljama - umjetnicama pocela sam poklanjati svoje radove. Isplela sam rukavice jednoj prijateljici i samo sam joj ih dala, bez ikakvog povoda. Bila je odushevljena. Odmah je i njen decko htio iste. :D Naravno: dobit ce, ali kad se bude najmanje nadao.


U kuci nas ceka hrrrrppppaaa farbanja: vrata, ormari i drvenarija na prozorima, ali od kishe se ne da zivjeti: svakih sat-dva pljusak. Nije ni cudo da sam ovako depresivna.


Trcanje me spashava.


Zelim vam svima jedno ugodno poslijepodne. :)


Pusa,


Mish misho